Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort wijzigt alles-in-een pakketten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telfort vernieuwt per vandaag de abonnementen voor thuis. De prijzen van twee abonnementen zijn verhoogd en bij 'Internet' en 'Internet + TV' is een telefoonnummer voor Vast Bellen niet meer gratis. Ook is het aantal zenders van het tv-pakket verlaagd. Voortaan kunnen klanten zelf hun abonnement samenstellen en kiezen wat ze echt nodig hebben. Voor muziekliefhebbers is ook de optie Spotify Premium aan het aanbod toegevoegd. 

nieuwe-telfort-thuisabonnementen-16-4-2018.PNG

Keuzevrijheid

Het standaard pakket tv-zenders is bij Internet en TV en Internet, TV en Bellen teruggebracht van 60 naar 40. Wie meer zenders wil kan voor 5 euro extra per maand een uitgebreid tv-pakket afnemen, met 15 zenders. Daarmee komt het totaal op 55.

interactieve-tvtelfort16-4-2018.PNG

Standaard is de internetsnelheid tot 50 Mbps down en 5 Mbps up. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je extra snelheid bijkopen. Zo kost 100 Mbps down en 10 Mbps up 5 euro extra per maand. Het instap pakket (tot 20 Mbps) is verdwenen; gebruikers krijgen nu het standaard pakket tot 50 Mbps, waardoor ze duurder uit zijn.  

internetsnelheidtelfort16-4-2018.PNG

Een aansluiting voor Vast Bellen is bij Internet niet meer inbegrepen. Hiervoor moeten klanten van Internet en van Internet en TV voortaan 2,50 euro per maand extra betalen. Bij Alles-in-een blijft Vast Bellen wel standaard onderdeel. 

Telfort verhoogt de maandprijzen van Internet van 30 euro per maand naar 35 euro per maand. Het Alles-in-een-pakket kost voortaan 45 euro per maand in plaats van 42,50 euro per maand. De prijs van Internet en TV blijft ongewijzigd. Momenteel is er een actie, bekijk daarvoor de pakketten van Telfort op Internetten.nl of Totaalwijzer.nl.

 Internet (oud)  Internet (nieuw)  Internet+TV (oud)  Internet + TV (nieuw)  Alles-in-1 (oud)  Alles-in-1 (nieuw)
 Interactieve TV  60 zenders

 40 zenders

 € 5,- per maand: 55 zenders

 60 zenders  

 40 zenders

 € 5 per maand: 55 zenders

 Vast Bellen  Inbegrepen  € 2,50 per maand  Inbegrepen  € 2,50 per maand  Inbegrepen  Inbegrepen
 Prijs  € 30 per maand  € 35 per maand   € 42,50 per maand  € 42,50 per maand  € 42,50 per maand  € 45 per maand

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.