Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort wijzigt beltarieven en zenders

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Per 1 juli vinden er bij Telfort wijzigingen plaats voor zowel DSL- als glasvezelabonnementen. Recent kondigde KPN al veranderingen aan, maar ook Telfort-klanten krijgen te maken met aanpassingen van zenders en beltarieven voor het vaste net. De  provider wil hiermee de dienstverlening verbeteren. Wat wijzigt Telfort?

Zenderwijzigingen

Vanaf 1 juli is het nieuwe zenderaanbod beschikbaar. De zenders wijzigingen automatisch. In het Basis pakket worden de zenders NPO Z@pp Xtra, TRT Turk, WildHitz en SVOD Xite On Demand toegevoegd. Daarnaast komen er nog nieuwe HD-zenders bij, worden er zenders verplaatst, maar verdwijnen er ook zenders. Voor de aanpassingen in het Pluspakket, Kidspakket en andere extra zenderpakketten bekijk het volledige overzicht.

Nieuwe beltarieven

De beltarieven van Bellen Standaard, Bellen Onbeperkt NL en Bellen Onbeperkt Buitenland veranderen. De abonnementskosten van het Bellen Onbeperkt Buitenland daalt met 5 euro. Tot 1 juli kost het product 12,50 euro en dit wijzigt naar 7,50 euro per maand. Voor Bellen Onbeperkt NL + Buitenland betaal je straks een tientje minder, namelijk 17,50 euro. Het Bellen Onbeperkt NL product wordt uitgebreid met gratis bellen naar vaste nummers in veertig landen plus onder andere VS, Nederlandse Antillen, Marokko en Suriname. In onderstaande afbeelding kun je zien om welke 40 landen het gaat. De belkosten gaan bij Bellen Standaard omhoog van 9 naar 10 cent per minuut. Dit geldt ook voor het starttarief en het bellen naar speciale nummers.

Glasvezel

Ook glasvezel-abonnees krijgen te maken met wijzigingen. In het Basis TV pakket wordt net als bij de DSL-abonnementen de zenders NPO Z@pp Xtra, TRT Turk, WildHitz en SVOD Xite On Demand toegevoegd. Voor alle andere wijzigingen in zenderpakket bekijk het overzicht. Op belgebied daalt het Bellen Onbeperkt Buitenland van 10 euro naar 5 euro per maand. Wordt het Bellen Onbeperkt NL + Buitenland tien euro goedkoper, namelijk van 25 naar 15 euro per maand. Net als bij het DSL-product wordt Bellen Onbeperkt NL uitgebreid met gratis bellen naar vaste nummers in veertig landen plus onder andere VS, Nederlandse Antillen, Marokko en Suriname. In bovenstaande afbeelding kun je zien om welke 40 landen het gaat. Ook stijgt het beltarief van Bellen Standaard van 9 naar 10 cent per minuut. Hetzelfde geldt voor het starttarief en het bellen naar speciale nummers.

Opzeggen?

Vanwege de wijzigingen geeft Telfort je de mogelijkheid om je abonnement aan te passen of eventueel op te zeggen. Dit kan tot en met 30 juni 2015.

Bekijk met behulp van je postcode welke abonnementen beschikbaar zijn op jouw adres.

Geactualiseerd: woensdag 22 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.