Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

The InterNetworking Event in de Rai: 3.4 en-5 april 2002

Leestijd: 2 minuten

Vandaag is in de Amsterdamse RAI de twaalfde editie van het InterNetworking Event gestart. Ook vond het congres `Lessons from the Valley` plaats, dat aangekondigd werd als een van de hoogtepunten van het driedaagse ICT-vakevenement. Tijdens dit congres werd teruggeblikt op de ervaringen rond ondernemen met ICT in het afgelopen jaar.
Op Planetmultimedia is een artikel gewijd aan enkele uitspraken van Roel Pieper.

De beurs profileert zich als de grootste en meest complete ICT-vakbeurs in de Benelux. Voor dit jaar worden ruim 350 standhouders en 25.000 bezoekers verwacht.

Anders dan de voorgaande edities kent "The InterNetworking Event 2002" een nieuwe indeling in zes verschillende thema-zones: Security, System & Network, Enterprise Software, Digital Imaging, Consultancy en E-business & Telecom. Binnen de themazones bevinden zich paviljoens zoals Application Service Providing in de E-Business Zone.

Dinsdagavond al vond de ICT Event & Mouse Party plaats. Daar werden vijf prijzen voor e-business en ICT uitgereikt. Onder meer de meest succesvolle startende ondernemer, de E-manager van het jaar en de winnaar van de ICT-Company Award werden toen bekendgemaakt.
DMDsecure heeft de Broos van Erp Prijs gekregen, de aanmoedigingsprijs voor MKB-bedrijven die innovatief bezig zijn op het gebied van nieuwe media. De directeuren van Surfnet ontvingen de ICT Personality Award. Gerard Prins van Unilever Bestfoods werd uitgeroepen tot E-Manager van het Jaar en Kahuna Network Solutions tot ICT Company van het jaar. Albert.nl sleepte de ICT Boardroom Award in de wacht.

The InterNetworking Event is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en vanavond tot 21.00 uur.
Via de website www.tine.nl kan men zich toegangskaarten verschaffen en lezen welke speciale activiteiten er georganiseerd worden.

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.