Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali biedt inzicht in downloadverbruik

Leestijd: 1 minuut

Bezitters van een Tiscali ADSL-abonnement kunnen sinds 1 juni bekijken hoeveel gegevens zij van internet binnenhalen. Dit is van belang aangezien bij de abonnementen sprake is van een datalimiet, d.w.z. de hoeveelheid te downloaden gegevens per maand is gelimiteerd.

Mensen die veel en grote bestanden  ophalen, lopen de kans dat zij boven de toegestane hoeveelheid uitkomen. In dat geval volgt een extra rekening. Bij Tiscali bedraagt de naheffing 50 eurocent voor iedere 100 MB die boven de limiet uitkomt.

Volgens de internetprovider overschrijdt maar een zeer klein percentage van de ADSL-abonnees hun datalimiet. Tot nu toe heeft het bedrijf dan ook nog geen naheffingen opgelegd, maar dat is veranderd per 1 juni j.l.. De module, die te raadplegen is via de website van Tiscali, laat zien in hoeverre de abonnee tegen zijn datalimiet aan komt te zitten.

Geactualiseerd: donderdag 10 juni 2004
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.