Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali introduceert ADSL Smart en Go

Leestijd: 2 minuten

Per ingang van maandag 16 februari heeft Tiscali een aantal ADSL producten gewijzigd en toegevoegd.

Een van de  nieuwe producten, Tiscali ADSL Smart, wordt aangeboden op het Tiscali netwerk, terwijl het andere, Tiscali ADSL Go via KPN loopt. 

Tiscali ADSL Smart wordt aangeboden voor de prijs van €29,95 per maand met een introductieaanbieding van €10,- korting voor een periode van drie maanden. Ook hoeven er geen aansluitkosten te worden betaald en is het modem gratis. De snelheid wordt aangekondigd als zijnde 25x sneller dan analoog, wat rekenkundig gezien exact neer zou komen op 1400 Kbit/s. De downloadsnelheid wordt echter aangeduid met 1248 Kbit/s, een snelheid die we in de ADSL-markt nog niet eerder zijn tegengekomen. Het pakket met een datalimiet van 4 Gb neemt met deze specificaties een middenpositie in op het Tiscali assortiment op haar eigen netwerk.

Het andere pakket Tiscali ADSL Go (384/128 Kbit/s), via het netwerk van KPN dat alleen aangeboden wordt als de eigen netwerk-pakketten niet beschikbaar zijn, kost €26,95 per maand met een downloadlimiet van 1 Gb. Ter introductie wordt het modem gratis aangeboden. Het Lite pakket met de onlangs door KPN verhoogde snelheid van 1024/320 Kbit/s, kost nu €34,95 per maand met een limiet van 2 GB.

Daarnaast is de snelheid van Tiscali ADSL Live! fors verhoogd naar 4096/640 Kbit/s en zal voortaan Tiscali ADSL Live! 4Mb heten.

Onze ADSL ranglijst is met deze nieuwe pakketten opnieuw gewijzigd. Nog geen week geleden stonden enkel Bbned pakketten in de TOP 3, nu heeft Tiscali ADSL Start weer een tweede plaats veroverd doordat het pakket de eerste 3 maanden slechts €9,95 kost, daarna  €19,95 per maand, zonder aansluitkosten en met gratis modem.  De nieuwe pakketten ADSL Smart en ADSL Go staan respievelijk op de tiende en tweeëntwintigste plaats.

Via de postcodecheck kan men controleren welk pakket beschikbaar is, waarbij men online kan aanmelden.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie