Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali stunt met ADSL

Leestijd: 1 minuut

Tiscali introduceert 6 maanden gratis ADSL bij het afsluiten van een twee jaarscontract of 3 maanden korting bij het afsluiten van een jaarcontract. De aanbieding geldt tot 31 december 2002 en is van toepassing op Tiscali Light, Basis en Plus.

ADSL Light (256 Kbps/64 Kbps) is de onlangs geïntroduceerde langzamere ADSL-variant, waar heel veel providers momenteel mee stunten. Zie bijvoorbeeld de desbetreffende nieuwsberichten over Zon en Wanadoo.

Gebruikers die dagelijks veel online zijn kunnen bij Tiscali kiezen voor de zwaardere ADSL-varianten van Tiscali, zoals Tiscali ADSL Basis en Plus.
Tiscali laat haar huidige BaByXL-klanten ook niet in de kou staan: in de loop van oktober wordt de snelheid van de abonnementen ADSL Basis en ADSL Plus met 50% opgevoerd.
Tiscali ADSL wordt aangeboden via BaByXL, die onlangs overgenomen is door Tiscali. Waar BaByXL niet beschikbaar is en ADSL van KPN Telecom wel, wordt als alternatief een ADSL-verbinding via KPN Telecom aangeboden.

In het Accessproviders overzicht kunnen de ADSL pakketten van de verschillende internetproviders vergeleken worden op grond van aanbieder, prijs, specifaties en beschikbaarheid.

Geactualiseerd: woensdag 11 januari 2023
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie