Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Toekomstige beschikbaarheid ADSL

Leestijd: 2 minuten

Degenen die met smart wachten op ADSL van KPN en wonen in onderstaande plaatsen, kunnen in veel gevallen zich nu al aanmelden. ADSL wordt in het derde kwartaal 2003 beschikbaar in:

Andel, Almkerk, Amsterdam IJburg, Beusichem, Bergambacht, Buren, Ederveen, Huijbergen, Hooge en Lage Zwaluwe, Hoeven, Moerkapelle, Maurik, Ossendrecht, Putte, Zoelen en Zevenhuizen. 

U kunt via onze Postcodechecker controleren of ADSL op uw adres leverbaar is.

Let op! De uitkomst van de beschikbaarheidscontrole garandeert niet dat ADSL daadwerkelijk leverbaar is op de door u gewenste locatie. Naast deze controle wordt er in bepaalde gevallen ook nog een technisch onderzoek uitgevoerd. In sommige gevallen kan het voorkomen dat u in een nieuwe wijk woont, waar glasvezel ligt. Onze postcodechecker geeft dan aan dat ADSL niet beschikbaar is. In andere gevallen wanneer er twijfel bestaat of de lengte van de telefoonkabel binnen de normen voor ADSL van KPN valt, zal een technische meting worden uitgevoerd. Deze meting wordt een lengtetest genoemd. Onze postcodechecker geeft in dat geval aan dat een extra lijnmeting noodzakelijk is. Om de kwaliteit en de snelheid van de ADSL verbinding te kunnen garanderen, mag de lengte van de telefoonkabel van uw huis naar de telefooncentrale waarop u wordt aangesloten, een bepaalde afstand namelijk niet overtreffen.

Degenen die wonen in Spijkenisse, Tilburg, Boxtel en Geldrop kunnen sinds deze week kiezen voor ADSL van leverancier BBNed. Ook hiervoor kunt u de beschikbaarheid op uw adres via de postcodechecker controleren. Indien ADSL van BBNed op uw adres mogelijk is, worden alle aanbieders met hun beschikbare ADSL abonnementsvormen getoond.

Graag verwijzen we u nogmaals naar onze TOP 6 met de 6 goedkoopste ADSL pakketten van dit moment.
Deze pakketten worden geselecteerd op de optelsom van:
• de maandelijkse abonnementsprijs
• de aansluitkosten
• de prijs van het goedkoopste modem

op basis van een (minimum) jaarcontract. De actieaanbiedingen zijn erin verdisconteerd. M.a.w. het goedkoopste pakket wat betreft de reële kosten komt bovenaan in de top 6.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.