Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tot 5 mei landelijke Sport1 actie

door Jeanet Woldring

Vanaf deze week tot 5 mei loopt een landelijke Sport1 campagne. 'Kijk nu Formule 1 en alle andere topsportcompetities van Sport1!' Bij zowel UPC als Ziggo kun je drie maanden Sport1 kijken voor 5 euro per maand of drie maanden Film1 en Sport1 voor 7,50 euro per maand. Na de actieperiode betaal je ongeveer het drievoudige lopen beide abonnementen automatisch door, maar zijn maandelijks opzegbaar.

Sport1 communiceert deze aanbieding via een tv-commercial en UPC via een e-mail. Sport1 en Film1, dat naast livekanalen ook ondemand-films aanbiedt, zijn eigendom van Liberty Global, het moederbedrijf van UPC.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie