Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tot 5 mei landelijke Sport1 actie

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf deze week tot 5 mei loopt een landelijke Sport1 campagne. 'Kijk nu Formule 1 en alle andere topsportcompetities van Sport1!' Bij zowel UPC als Ziggo kun je drie maanden Sport1 kijken voor 5 euro per maand of drie maanden Film1 en Sport1 voor 7,50 euro per maand. Na de actieperiode betaal je ongeveer het drievoudige lopen beide abonnementen automatisch door, maar zijn maandelijks opzegbaar.

Sport1 communiceert deze aanbieding via een tv-commercial en UPC via een e-mail. Sport1 en Film1, dat naast livekanalen ook ondemand-films aanbiedt, zijn eigendom van Liberty Global, het moederbedrijf van UPC.

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.