Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC Alles-in-1 nu ook in gemeente Lingewaard

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Inwoners van de gemeente Lingewaard kunnen nu ook supersnel internet, digitale telefonie en interactieve televisie afnemen van UPC. Tot nu toe kon hier alleen UPC Digitale TV Riant afgenomen worden. Nu dus ook de zogeheten Alles-in-1 pakketten.

Inwoners van de gemeente Lingewaard worden de komende weken geïnformeerd via allerlei media. Hierin wordt onder meer verwezen naar een dichtstbijzijnde dealer, maar u kunt deze pakketten ook heel eenvoudig online bestellen. Ter vergelijking hieronder de TOP 5 goedkoopste totaalpakketten van Nederland van onze vergelijkingssite Totaalwijzer. Tijdens de overstapdagen kunt u gebruikmaken van interessante acties: de eerste zes maanden tien euro per maand korting op een Alles in 1 pakket van 50 Mb zodat deze slechts 39 euro per maand kost, inclusief een gratis draadloos modem. Neemt u genoegen met iets minder snel internet (maar toch nog altijd 25 Mb per seconde) dan betaalt u het eerste halfjaar nog 36 euro per maand.

Via de postcodecheck kunt u zien wat beschikbaar is op uw adres

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.