Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC breidt digitale zenderaanbod uit

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Per 1 september breidt UPC haar digitale zenderpakket uit. Daarnaast een tariefwijziging voor oudere UPC Alles-in-1 pakketten, Sport1 en Eredivisie Live. Hieronder alle wijzigingen op een rijtje.

Sport1 en Eredivisie Live
Zoals eerder bericht worden de tarieven per 1 september verhoogd. Sport1 gaat 12,50 kosten en Eredivisie Live 15 euro per maand. de tarieven wijzigen als gevolg van een verbeterd en uitgebreid aanbod in de afgelopen periode.

UPC alles-in-1 pakketten
Wie in de periode november 2009 tot 1 februari 2011 een Alles-in-1 Pakket heeft gekocht, krijgt per 1 september een verhoging van 1 euro per maand. Deze abonnementen zijn nooit meegenomen in de tariefswijzigingen aan het einde van het jaar. Om die reden wordt er bij deze klanten de inflatiecorrectie en kosten van investeringen in het netwerk doorberekend. Voor nieuwe klanten verandert er op dit moment niets aan de prijs van het Alles-in-1 Pakket.

Alle regionale publieke omroepen
Per 1 september voegt UPC de regionale publieke omroepen toe aan het abonnement Digitale TV: TV West, Omroep Zeeland, RTV Drenthe, RTV Noord en RTV Oost. Door deze zenders toe te voegen, biedt UPC alle regionale publieke zenders in digitale kwaliteit aan.

Ook voegt UPC de nieuwe foodzender 24Kitchen toe, een 24-uurs foodzender met voornamelijk Nederlandse producties over voeding en de bereiding van ons dagelijkse eten. De programma’s worden gepresenteerd door gevestigde namen van Nederlandse chefs en nieuw aanstormend talent.

Kijkers met een abonnement op UPC Digitale TV Royaal ontvangen vanaf 1 september de zender BBC Entertainment met comedyseries, dramaseries en amusementsprogramma’s. Tegelijkertijd worden de zenders BBC 3 en BBC4 overdag verrijkt met de educatieve kinderzenders CBeebies (voor kinderen onder de 6 jaar) en CBBC (voor zes- tot twaalfjarigen). Ook voegt UPC RTL Crime toe aan het Royaal aanbod. De zender die op kanaal 110 wordt doorgegeven biedt Nederlandse misdaadprogramma’s en buitenlandse crime series.

De nieuwe zender Investigation Discovery is vanaf 1 augustus al te bekijken als ‘Zender van de Maand’. Deze zender vervangt vanaf 1 september Discovery Travel&Living. Investigation Discovery brengt waargebeurde crime stories zoals: ‘who the –bleep- did I marry?’, ‘The FBI files’ en ‘48 hours on ID’.

Muziekzenders in UPC Digitale TV Royaal
VH1 wordt vervangen door VH1-Classic, de zender met 70’s, 80’s en 90’s classic rock, soul, en popmuziek. MTV Music 24 komt in de plaats van TMFNL. Samen met de reeds in juli toegevoegde zenders TV538, SLAM!TV en BravaNL biedt UPC een gevarieerd muziekaanbod. 

3 nieuwe HD-zenders vanaf 1 september


 

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.