Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC CI+ Module vanaf 26 april beschikbaar

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Met ingang van 26 april breidt UPC haar digitale televisiediensten uit met een CI+ Module. Dit is een speciale kaart en kaarthouder die in een daarvoor geschikte televisie kan worden gestoken. Zodoende is het mogelijk om digitale tv te kijken zonder dat daarvoor een mediabox nodig is. Bij Ziggo is dit sinds 2009 al mogelijk.

Bruikleen
Via de module kan de klant het volledige digitale zenderaanbod van UPC inclusief HD-zenders ontvangen, terwijl zij geen mediabox (settopbox) nodig heeft. De CI+ module van UPC krijgt men in bruikleen.

Voor- en nadelen
Het voordeel van de CI+ module is dat men geen extra afstandsbediening, mediabox of bekabeling nodig heeft om digitale televisie van UPC te kunnen kijken. De CI+ kaart maakt het ook eenvoudiger om digitale televisie van hoge kwaliteit te kijken op een tweede toestel in, bijvoorbeeld, de slaapkamer waar er niet altijd ruimte is voor een mediabox. De CI+ standaard ondersteunt geen interactieve digitale televisie of pauzeermogelijkheden. Wie van deze opties gebruik wil maken kan het best kiezen voor de UPC Mediabox.

Geschikte tv
Voor een goede werking van de UPC CI+ Module heeft de klant een televisie nodig die voldoet aan de internationale CI+ standaard en die door UPC getest is. Hiervoor werkt het kabel- en mediabedrijf nauw samen met alle grote televisieproducenten, waaronder LG, Panasonic, Philips Sony en binnenkort ook Samsung. De actuele lijst met geschikte televisies is vanaf 26 april altijd te vinden op de website van UPC.

Alle zenderpakketten
CI+ is alleen verkrijgbaar als losse digitale televisiedienst. Zij maakt dus geen onderdeel uit van combinatiepakketten, zoals de populaire Alles-in-1 Voordeelpakketten.

Kosten
Het maandelijks tarief voor de CI+ module is hetzelfde als voor de bestaande digitale abonnementen met een UPC Mediabox: € 5,- per maand voor UPC Digitale TV met 50 zenders en € 10,- per maand voor UPC Digitale TV Royaal met 90 zenders, naast de kosten voor Kabel TV en Radio. Deze abonnementen zijn uit te breiden met alle extra zenderpakketten zoals Eredivisie Live en het HDTV-pakket met daarin 20 HD-zenders, waaronder de tien best bekeken Nederlandse televisiezenders.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.