Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC diensten uitgebreid in Gelderland en Zuid-Holland

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Inwoners van de gemeenten Geldermalsen, Hardinxveld-Giessendam, Nieuw-Lekkerland en Ruurlo hebben sinds deze week ook toegang tot supersnel internet, interactieve digitale tv en telefonie van UPC. Hiermee beschikt het laatste gebied in Zuid-Holland nu over alle diensten van de kabelaar. Ook in Gelderland heeft UPC een uitbreiding van haar diensten via de kabel.

Doordat UPC in de afgelopen maanden haar netwerk in deze gemeenten vernieuwde, is dit nu helemaal klaar voor de toekomst. UPC kan haar klanten hierdoor voorzien van alle diensten die haar communicatienetwerk te bieden heeft.

Begin 2010 kondigde UPC aan om binnen drie jaar haar netwerk te vernieuwen in gemeenten waar zij nog geen internet, interactieve digitale TV en telefonie bood. Sinds die aankondiging maakte UPC deze diensten al voor 120.000 huishoudens in 15 gemeenten toegankelijk. Nu komen daar de vier bovengenoemde gemeenten, samen goed voor 22.000 huishoudens, bij.

Robert Dunn, directeur van UPC Nederland stelt dat met vereende krachten het netwerk in genoemde gemeenten sneller dan verwacht is vernieuwd. Alle huishoudens die aangesloten zijn, kunnen nu gebruikmaken van 'toekomstvaste diensten' die hen volledig voorzien in hun telecommunicatie-, internet- en televisiebehoeften. Recent presenteerde UPC bovendien een nieuw platform (Horizon) waarmee televisie en internettoepassingen meer met elkaar geïntegreerd worden.
 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.