Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC en Sport1 lanceren Pay Per View

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Afgelopen weekend hebben Sport1 en UPC Pay Per View gelanceerd. De nieuwe portal, die onder de naam UPC Live TV wordt samengevoegd met de huidige Eredivisie Live portal, is te vinden op kanaal 15.

Pay Per View
Op deze manier kunnen UPC-abonnees die niet geabonneerd zijn op Sport1 tegen betaling toch incidenteel kijken naar sportwedstrijden die op Sport1 te zien zijn. De kosten per wedstrijd bedragen € 5,95. Dit was al mogelijk voor Eredivisie Live wedstrijden, maar nu dus ook voor alle topwedstrijden van de buitenlandse voetbalcompetities (Premier League, Primera División, Seria A en Bundesliga) en UEFA Champions League.

Abonnement Sport1 relatief goedkoper
Overigens, als u zich abonneert op Sport1, betaalt u € 9,95 per maand waarbij het abonnement maandelijks opzegbaar is. De echte sportliefhebber heeft de kosten er na 2 keer kijken dus alweer uit.

Voor Sport1 heeft u het standaardabonnement van UPC Standaard Radio & TV (voor maximaal € 16,80 per maand) nodig plus digitale televisie van UPC (vanaf € 4,50 extra per maand). 

Een abonnement en digitale televisie van UPC kunt u afsluiten samen met uw bestelling voor Sport1. Heeft u een extra UPC Mediabox voor een tweede tv in huis, kies dan op welke Mediabox u Sport1 wilt ontvangen. Wilt u Sport1 op beide Mediaboxen bekijken, sluit dan per Mediabox een abonnement af.
 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.