Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC Fiber Power nu ook in Hilversum en Rotterdam

door Jeanet Woldring

Kabelbedrijf UPC heeft afgelopen week een nieuwe mijlpaal bereikt. Fiber Power, het snelste internet van Nederland, is voor ruim 266.000 huishoudens beschikbaar geworden in Hilversum en een groot gedeelte van Rotterdam.

Hierdoor is dit  internetproduct met snelheden van 60 en 120 Mbps nu beschikbaar voor meer dan 80% van alle huishoudens in het UPC-gebied. Dat betekent dat meer dan twee miljoen huishoudens kunnen profiteren van Fiber Power Internet. Nog deze zomer wil UPC het supersnelle internet  in haar hele verzorgingsgebied hebben geïntroduceerd.

UPC is naar eigen zeggen het eerste Europese kabelbedrijf dat snelheden van 60 en 120 Mbps kan bieden. Met deze downloadsnelheden is Fiber Power tot vijf maal sneller dan ADSL.
 
Deze snelheden liggen volgens het kabelbedrijf zelfs hoger dan die momenteel in Nederland via glasvezelnetwerken worden aangeboden. Er zijn geen graafwerkzaamheden nodig om deze snelheden te kunnen bieden en straten en tuinen hoeven niet open.

Alle UPC-klanten die willen profiteren van de grote snelheden van Fiber Power Internet, hebben slechts een nieuw kabelmodem nodig. Die krijgen zij in bruikleen nadat zij een Fiber Power-abonnement hebben afgesloten.

Meer info UPC Fiber Power Internet  

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie