Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC Fiber Power nu ook in Hilversum en Rotterdam

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Kabelbedrijf UPC heeft afgelopen week een nieuwe mijlpaal bereikt. Fiber Power, het snelste internet van Nederland, is voor ruim 266.000 huishoudens beschikbaar geworden in Hilversum en een groot gedeelte van Rotterdam.

Hierdoor is dit  internetproduct met snelheden van 60 en 120 Mbps nu beschikbaar voor meer dan 80% van alle huishoudens in het UPC-gebied. Dat betekent dat meer dan twee miljoen huishoudens kunnen profiteren van Fiber Power Internet. Nog deze zomer wil UPC het supersnelle internet  in haar hele verzorgingsgebied hebben geïntroduceerd.

UPC is naar eigen zeggen het eerste Europese kabelbedrijf dat snelheden van 60 en 120 Mbps kan bieden. Met deze downloadsnelheden is Fiber Power tot vijf maal sneller dan ADSL.
 
Deze snelheden liggen volgens het kabelbedrijf zelfs hoger dan die momenteel in Nederland via glasvezelnetwerken worden aangeboden. Er zijn geen graafwerkzaamheden nodig om deze snelheden te kunnen bieden en straten en tuinen hoeven niet open.

Alle UPC-klanten die willen profiteren van de grote snelheden van Fiber Power Internet, hebben slechts een nieuw kabelmodem nodig. Die krijgen zij in bruikleen nadat zij een Fiber Power-abonnement hebben afgesloten.

Meer info UPC Fiber Power Internet  

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie