Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC: in april voor iedereen internetsnelheid 200 Mbps beschikbaar

door Jeanet Woldring

Alle klanten van UPC kunnen vanaf april een internetsnelheid van 200 Mbps afnemen. Ook kan UPC dan op meer dan een half miljoen plekken in haar verzorgingsgebied toegang tot draadloos internet bieden. Dat werd bekendgemaakt bij de presentatie van de jaarcijfers over 2013. 

Snelheidsverhoging

Het snelle internetabonnement wordt nu nog niet overal aangeboden, omdat het netwerk niet op alle plekken klaar is.Vorig jaar bood de kabelaar voor het eerst abonnementen met 200 Mbps aan, die een uploadsnelheid van 10 Mbps hebben. Uiteindelijk streeft de kabelaar naar een downloadsnelheid van 500 Mbps. Inmiddels maakt een kwart van de klanten gebruik van een abonnement met een snelheid van 120 Mbps of meer. 

Wifispots

Ook de uitrol van wifispots loopt volgens planning. Naar verwachting kan UPC in april op meer dan een half miljoen plekken in haar verzorgingsgebied toegang tot draadloos internet bieden.

Overstappen naar UPC? Check de beschikbaarheid op Totaalwijzer of Internetten.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie