Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC: in april voor iedereen internetsnelheid 200 Mbps beschikbaar

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Alle klanten van UPC kunnen vanaf april een internetsnelheid van 200 Mbps afnemen. Ook kan UPC dan op meer dan een half miljoen plekken in haar verzorgingsgebied toegang tot draadloos internet bieden. Dat werd bekendgemaakt bij de presentatie van de jaarcijfers over 2013. 

Snelheidsverhoging

Het snelle internetabonnement wordt nu nog niet overal aangeboden, omdat het netwerk niet op alle plekken klaar is.Vorig jaar bood de kabelaar voor het eerst abonnementen met 200 Mbps aan, die een uploadsnelheid van 10 Mbps hebben. Uiteindelijk streeft de kabelaar naar een downloadsnelheid van 500 Mbps. Inmiddels maakt een kwart van de klanten gebruik van een abonnement met een snelheid van 120 Mbps of meer. 

Wifispots

Ook de uitrol van wifispots loopt volgens planning. Naar verwachting kan UPC in april op meer dan een half miljoen plekken in haar verzorgingsgebied toegang tot draadloos internet bieden.

Overstappen naar UPC? Check de beschikbaarheid op Totaalwijzer of Internetten.nl

Geactualiseerd: woensdag 22 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.