Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC introduceert Opnemen op Afstand

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabel- en mediabedrijf UPC introduceert als eerste in Nederland officieel de dienst ‘Opnemen op Afstand’. Digitale TV-abonnees met een Mediabox met DVR kunnen hier vanaf nu gebruik van maken. Deze gratis dienst is uniek in Nederland.

Overal en gratis
Met deze innovatieve dienst is het mogelijk om, waar u ook bent, opnames op uw Mediabox met DVR in te stellen. Opnemen op Afstand is per direct beschikbaar voor internet, mobiele browsers, iPad* en iPhone.

Op afstand kunt u opnames plannen via een nieuwe applicatie voor iPhone en iPad, die vanaf nu gratis te downloaden is in de Apple App Store. Ook via browsers van andere smartphones en online via upc.nl/opnemen-op-afstand kunt u programma's opnemen.

Heeft u geen DVR, dan kunt u wel op afstand alvast een herinnering instellen, om op tijd klaar te zitten voor uw favoriete programma.

Tevens biedt UPC via Opnemen op Afstand tv-tips en kunt u een lijst met favoriete zenders instellen. Zo ziet u in één oogopslag wat deze zenders in petto hebben.

Hoe het opnemen op afstand in zijn werk gaat, is hier te zien: www.upc.nl/opnemen-op-afstand. In de nabije toekomst verwacht UPC meerdere gebruiksfuncties toe te voegen aan deze applicatie zoals het in een keer opnemen van series en het bekijken van de UPC rekening.
 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.