Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC met alles-in-1 Power voor 50 euro

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

UPC komt op 4 september met nieuwe Alles-in-1 pakketten voor digitale televisie, internet en telefonie. UPC verhoogt de internetsnelheden en het tv-aanbod en biedt deze tegen concurrerende tarieven aan. Het nieuwe standaard pakket, Alles-in-1 Power, biedt  nu 120 Mbps internet en 15 HD-zenders voor 50 euro per maand.

UPC ziet dat de vraag naar downloadcapaciteit onder haar klanten ongeveer is verdrievoudigd in de laatste drie jaar. Met de pakketten richt UPC zich op zowel nieuwe als haar bestaande klanten.

Meer internetsnelheid

De nieuwe standaard is het pakket Alles-in-1 Power, met 120 Mb internet en 70 digitale zenders waarvan 15 in HD voor € 50. Deze is toegespitst op de behoefte van steeds meer Nederlands huishoudens, die continu en met meerdere schermen tegelijk van internet en TV gebruikmaken. Tot 4 september kostte dit pakket € 57,50, had een snelheid van 100 Mbps en 10 HD zenders.

Voor minder intensief gebruik is er het Alles-in-1 Basis pakket met 50 Mbps internet en 70 digitale zenders, waarvan 15 in HD, voor € 40. 

Voor grootgebruikers zoals grote gezinnen, gamers en thuiswerkers is er het Alles-in-1 Extra Power pakket, met 200 Mbps internet, 110 zenders waarvan 33 in HD voor € 65. 

Binnen alle pakketten kunnen klanten ‘multi screen’, op tv, laptop, ipad en iphone digitaal tv kijken. Een telefoonabonnement is hierbij inbegrepen.

Op dit moment test UPC op diverse plekken in haar netwerk bij klanten thuis internet met snelheden van 500 Mb. Met deze snelheid wil UPC blijven inspelen op de behoefte van haar meest intensieve internetgebruikers.

Opties bij de pakketten

Premium film- en sportkanalen zoals Film1, HBO en FOX Sports plus onbeperkt bellen blijven een optie bij de pakketten. De Horizon Mediabox, waarmee het mogelijk is om tot vier programma’s tegelijkertijd op te nemen, eigen foto’s en video’s draadloos op tv te kijken en met speciale internet apps voor tv, is een extra optie bij het Power en Extra Power pakket.

Impuls aan snel internet in Nederland

Klanten van UPC zullen worden benaderd met een passend advies waarmee zij over kunnen stappen naar de nieuwe standaard van 120 Mb. UPC verwacht dat tot 70% van haar klanten hier gebruik van gaat maken. Nederland zal hierdoor koploper worden in Europa in het gebruik van snel internet (meer dan 100 Mbps), stelt de kabelaanbieder. UPC spreekt over een groei van 1.6 naar 11 procent van de huishoudens die toegang heeft tot 100 Mbps breedband internet.

Geactualiseerd: vrijdag 16 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.