Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC met Eredivisie Live in HD

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Klanten van UPC met een abonnement op Eredivisie Live en een HD-abonnement kunnen vanaf zes augustus alle wedstrijden uit de Eredivisie live en in HD te bekijken. Eredivisie Live en UPC bereikten daarover overeenstemming. De wedstrijden worden op kanaal 220 in HD uitgezonden. Voor klanten zonder een HD- abonnement, maar met een abonnement op Eredivisie Live, verandert er niets.

Alle beelden van de Eredivisie wedstrijden, zowel de rechtstreekse beelden als de samenvattingen, zijn voor klanten van UPC met een HD-abonnement via Eredivisie Live 1 in HD te zien. Daarnaast zendt Eredivisie Live vanaf de kwartfinales ook de UEFA Europa League in HD uit.

Wedstrijd Gemist
In de loop van het seizoen wordt de UPC On Demand dienst ‘Wedstrijd Gemist’ verder uitgebreid met Video on Demand-content. Voetballiefhebbers hoeven dan niets meer te missen. Via Wedstrijd Gemist krijgen zij namelijk ondermeer toegang tot de volledige herhalingen van de wedstrijden, de samenvattingen, een verzameling van vele historische wedstrijden en vele specials.

Eredivisie Live biedt klanten van UPC ook voor- en nabeschouwingen, samenvattingen en hoogtepunten van de wedstrijden. Ook kunnen klanten via Eredivisie Live voetbaltalkshows, diverse reportages en het laatste voetbalnieuws bekijken. Om het aanbod compleet te maken, krijgen klanten van UPC via Eredivisie Live toegang tot Club TV. Komend seizoen brengen 14 clubs een eigen Club TV programma op Eredivisie Live.

Uitbreiding
Recent kondigden UPC en Eredivisie Live een uitbreiding aan van het Eredivisie Live pakket met onder andere de KNVB Beker live en Jupiler League live.

Pay-per-view
Klanten van UPC die geen Eredivisie Live abonnement hebben, kunnen via de UPC Live Portal op kanaal 15 de live wedstrijden die worden uitgezonden op Eredivisie Live en Sport1 op basis van ‘pay-per-view’ bestellen.

Goedkoopste aanbieder via de kabel
Het tarief voor een Eredivisie Live abonnement, inclusief eredivisie Live HD, is € 12,50 per maand. UPC is daarmee de goedkoopste aanbieder via de kabel van Eredivisie Live. Ter vergelijking: Ziggo vraagt 16,95 per 1 september.
 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.