Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC met nieuw totaalpakket voor actieprijs

door Jeanet Woldring

Kabelbedrijf UPC biedt sinds donderdag 2 april een nieuw totaalpakket met tijdelijk lentevoordeel. Dit alles-in-één abonnement met internet, bellen en digitale televisie kost de eerste 3 maanden 19 euro per maand. Het 'lentepakket' staat na Tele2 op de tweede plaats in de TOP 5 op Totaalwijzer.nl.

Totaalpakket: internet+bellen+digitale tv
Na de actieperiode gaat het totaalpakket met Internet 4, Bellen Standaard en Digitale TV Starter 24,50 euro per maand kosten. Met dit abonnement krijgt men een internetverbinding met een downloadsnelheid van 4 Mb, telefonie waarbij je dag en nacht kunt bellen tegen voordelige gesprekstarieven en  50 televisie- en 70 radiozenders in digitale kwaliteit, topfilms via UPC on Demand en  Programma Gemist van vandaag en gisteren. Zie Digitelevisie.nl voor meer informatie over digitale tv. De kabelaanbieder geeft 100% Installatiegarantie. 

De aanbieding geldt tot 6 mei voor nieuwe UPC-abonnees en voor bestaande abonnees die hun digitale televisie- en/of internetabonnement upgraden naar een hogere internet snelheid, of een extra product afnemen (en geen product opzeggen of het internetabonnement verlagen). via de postcodecheck kunt u controleren of de aanbieding beschikbaar isop uw adres.

Vergelijk op TOTAALWIJZER.NL alles-in-één pakketten en op DIGITELEVISIE.NL digitale tv

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie