Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC met nieuw totaalpakket voor actieprijs

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabelbedrijf UPC biedt sinds donderdag 2 april een nieuw totaalpakket met tijdelijk lentevoordeel. Dit alles-in-één abonnement met internet, bellen en digitale televisie kost de eerste 3 maanden 19 euro per maand. Het 'lentepakket' staat na Tele2 op de tweede plaats in de TOP 5 op Totaalwijzer.nl.

Totaalpakket: internet+bellen+digitale tv
Na de actieperiode gaat het totaalpakket met Internet 4, Bellen Standaard en Digitale TV Starter 24,50 euro per maand kosten. Met dit abonnement krijgt men een internetverbinding met een downloadsnelheid van 4 Mb, telefonie waarbij je dag en nacht kunt bellen tegen voordelige gesprekstarieven en  50 televisie- en 70 radiozenders in digitale kwaliteit, topfilms via UPC on Demand en  Programma Gemist van vandaag en gisteren. Zie Digitelevisie.nl voor meer informatie over digitale tv. De kabelaanbieder geeft 100% Installatiegarantie. 

De aanbieding geldt tot 6 mei voor nieuwe UPC-abonnees en voor bestaande abonnees die hun digitale televisie- en/of internetabonnement upgraden naar een hogere internet snelheid, of een extra product afnemen (en geen product opzeggen of het internetabonnement verlagen). via de postcodecheck kunt u controleren of de aanbieding beschikbaar isop uw adres.

Vergelijk op TOTAALWIJZER.NL alles-in-één pakketten en op DIGITELEVISIE.NL digitale tv

Geactualiseerd: vrijdag 3 april 2009

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.