Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC met speciale actie installatiegarantie

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Kabelbedrijf UPC is een speciale actie gestart met betrekking tot de 100% Installatiegarantie. Normaal geldt bij deze garantie dat u de monteurskosten eerst moet voorschieten, nu krijgt u deze kosten niet in rekening gebracht.

Normaalgesproken worden de monteurskosten van 49 euro eerst aan u gefactureerd. Vervolgens moet een aanvraag ingediend worden om deze kosten terug te krijgen.

Tijdens deze  speciale actie hoeft u de monteurskosten niet tijdelijk voor te schieten. De korting wordt direct opgevoerd op de factuur, waardoor u geen kosten voor het monteursbezoek in rekening gebracht krijgt. 

Wel moet u eerst zelf proberen de UPC-diensten te installeren. Mocht u er niet uitkomen, dan kan een monteur dit komen doen.

De actie geldt tot en met 31 mei a.s. en heeft alleen betrekking op de installatie van UPC Internet en/of Telefonie of een UPC Alles-in-1 Pakket. 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.