Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal

UPC nog dit jaar met internet 500 Mbps

door Jeanet Woldring

UPC wil nog dit jaar internettoegang met een downloadsnelheid van 500 Mbps gaan aanbieden. Dit zei Mike Fries van moederbedrijf Liberty Global. Op dit moment wordt deze internettoegang nog getest.

Recentelijk heeft UPC internet met een maximum downloadsnelheid van 150 Mbps en 200 Mbps geïntroduceerd. Deze breedband snelheid is nu beschikbaar voor ongeveer een kwart van de klanten. Daarnaast kwam UPC in april met een nieuw Alles-in-1 Speed pakket met een internetsnelheid van 100 Mb.

De internetprovider wil zich echter nog meer onderscheiden en kunnen concurreren met KPN. Daarom richt UPC zich op de ontwikkeling van deze 500 Mbps downloadsnelheid. 

Volgens de kwartaalcijfers heeft UPC in het eerste kwartaal de meeste nieuwe breedbandklanten binnengehaald (11.000), na KPN (15.000). Dit ondanks het feit dat UPC maar een derde van het totale bereik van KPN heeft.

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2013
Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie