Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC: prijswijziging, nieuw modem en HD-wedstrijd

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 1 juni heeft UPC de prijs verhoogd van Eredivisie Live voor nieuwe abonnees. Daarnaast heeft de kabelaar een nieuw type modem bij internetabonnementen. En wie voor 20 juni een HD abonnement bestelt, maakt kans op een UPC HD Thuisstadion. Hieronder een overzicht van de wijzigingen.

Eredivisie Live € 12,50 p/mnd  (oude tarief € 9,95 p/mnd), Eredivisie Live + Sport1 € 17,50 p/mnd  (oude tarief € 14,95 p/mnd) en Eredivisie Live + Sport1 + Film1 € 27,50 p/mnd  (oude tarief € 26,90 p/mnd).

Naar eigen zeggen heeft UPC ook na deze tariefsverhoging het meest volledige pakket van Nederland tegen de laagste prijs. Bestaande Eredivisie Live-abonnees gaan per 1 september het nieuwe tarief betalen. Zij worden hier eind juli per brief over geïnformeerd.

Introductie WiFi eMTA ED3.0 modem
Sinds begin deze maand is de uitgifte van een nieuw type modem gestart, de WIFI eMTA 3.0. Bij de internetabonnementen Fiber Power 25, 30, 60 en 90 wordt het nieuwe draadloos modem uitgeleverd, indien de klant een draadloos modem wil ontvangen én er voor in aanmerking komt.

De klant betaalt dan eenmalig € 60,- activatiekosten en een borg van € 45.  Het modem is in bruikleen. De draadloze internetsnelheid via dit modem is maximaal 90 Mb.

HD-wedstrijd: win een UPC Thuisstadion 
Wie voor 20 juni een HD-abonnement bestelt, maakt kans op een UPC HD Thuisstadion tijdens één van de drie WK poulewedstrijden. De wedstrijd geldt voor nieuwe UPC-abonnees en voor UPC-abonnees die hun huidige abonnement uitbreiden met een UPC HD-abonnement.

Het UPC HD Thuisstadionpakket bestaat o.a. uit:
- Een minitribune met 10 + 1 zitplaatsen
- Een Full HD Flatscreen TV met soundsystem
- Een set met oranjeversiering en gadgets
- Een biertap (plus de mogelijkheid om wijn of frisdrank te drinken) en friteuse voor bitterballen

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.