Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC verhoogt tarieven Eredivisie Live en Sport1

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 1 september verhoogt UPC  de tarieven van enkele extra zenderpakketten. Het gaat om de abonnementen voor Eredivisie Live en Sport1 als mede de combinaties Sport1/Eredivisie Live Film1/Sport1.

UPC de goedkoopste, Ziggo de duurste
De prijsverhoging van het Eredivisie Live abonnement bedraagt 2,50 euro per maand. UPC-abonnees gaan daardoor vanaf 1 september maandelijks 15 euro betalen. Daarmee gaat het kabelbedrijf meer in de pas lopen met andere televisieaanbieders in Nederland. 

Momenteel is UPC namelijk de goedkoopste televisieaanbieder die Eredivisie Live met alle 4 kanalen, inclusief één HD-kanaal, doorverkoopt aan abonnees. Ziggo en Caiway zijn het duurst met 16,95 euro per maand.

Ter vergelijking hebben we de maandprijzen van de Eredivisie Live aanbieders op een rijtje gezet.

Eredivisie Live  abo Prijs  Kanalen  HD
 jaar  € 11,95  2  ja
Digitenne  mnd.  € 12,50  2  nee
mnd. € 12,50  2  nee
mnd. € 12,50  2  nee
 mnd.  € 12,50  4  ja
 jaar  € 15,00   4  nee(?)
   mnd.  € 15,00   4  ja
 jaar  € 15,95  4  ja
 mnd.  € 16,95  4  ja
 mnd.  € 16,95  4  ja


Sport1 ook duurder
De abonnementsprijs van Sport1 gaat bij UPC eveneens omhoog. Door een prijsverhoging van € 2,55 gaat het abonnement in plaats van € 9,95 per 1 september € 12,50 per maand kosten.

Door de prijswijzigingen van voornoemde sportkanalen worden ook enkele combinatiepakketten duurder. Het zenderpakket Eredivisie Live en Sport1 gaat vanaf 1 september € 21,50 (nu €17,50) kosten. De combi Film1/Sport1 wordt € 24,50 in plaats van de huidige € 21,50 per maand. Op Digitelevisie.nl vindt u de tarieven van alle zenderpakketten.
 

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.