Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC verlengt huidige aanbieding

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC verlengt de huidige aanbieding van drie maanden korting op de Alles-in-1 pakketten met daarbij een vaste korting op een (HD) Digitale Video Recorder. Ook de korting op de overige pakketten en losse digitale tv abonnementen blijft nog een tijdje geldig. De aanbieding was in eerste instantie  tot 4 juli maar is nu verlengd tot 8 augustus.

De actie houdt ondermeer in dat u op Alles-in-1 pakketten zonder Digitale Video Recorder (DVR) de eerste 3 maanden € 10 korting per maand krijgt. Kiest u voor een pakket mét de optie “Opnemen met de DVR”, al dan niet in combinatie met HD, dan ontvangt u de eerste 3 maanden € 12,50 korting per maand.

De actie is voor nieuwe UPC-abonnees en voor bestaande abonnees die er minimaal 1 dienst bij nemen of minimaal 1 dienst upgraden, geen dienst opzeggen en geen downgrade doen op internet of bellen. 

Wist u dat...?

1. Wanneer u al een UPC HD-abonnement bezit, betaalt u momenteel 9 euro extra per maand. Voor hetzelfde bedrag kunt u ook een HD DVR krijgen en heeft u veel meer mogelijkheden zoals het opnemen en pauzeren van programma's.

2. Wanneer u al in het bezit bent van een UPC DVR en er een product bijneemt of een upgrade doet, komt u niet in aanmerking voor de vaste DVR korting. Echter wanneer u  kiest voor een HD DVR kunt u wél profiteren van de vaste korting en krijgt u de HD DVR voor maar 9 euro extra per maand.

3. Wanneer u op vakantie gaat, hoeft u uw favoriete programma's niet te missen met de Digitale Video Recorder van UPC. Hiermee neemt u series en films superscherp op. Ook op afstand! Via uw smartphone of tablet.

4. Radio 538 is er nu ook op tv! De nieuwe tv-zender is vanaf 4 juli te bekijken met digitale tv van UPC.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.