Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC vernieuwt webmail

Leestijd: 1 minuut

UPC heeft haar webmail dienst vernieuwd. De nieuwe versie is  is sinds deze week beschikbaar voor mensen met internet van UPC. Naast nieuwe functionaliteiten is ook de grootte van de mailbox aangepast. Wat is webmail en wat is er allemaal veranderd?

UPC Webmail is een e-mailapplicatie die je bij je internetabonnement van UPC krijgt. Je hebt op iedere computer met een internetverbinding toegang tot je webmail. Het is dus niet noodzakelijk om je webmail te openen via een internetverbinding van UPC.

Grotere mailbox
De mailbox heeft nu een capaciteit van 5 GB, terwijl de grootte eerst 50 MB bedroeg. Bijlagen versturen kan tot 100 MB per e-mail. 

Facebook en Twitter
Abonnees kunnen vanaf nu op iedere computer of tablet onbeperkt e-mailen, de agenda controleren of gebruik maken van sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Verder is het mogelijk taken aan je zelf toewijzen, documenten op te slaan en een adresboek samen te stellen en te beheren.

Koppelen van extra e-mailaccounts zoals Gmail
De nieuwe webmail applicatie geeft abonnees de mogelijkheid om al hun verschillende e-mailadressen te koppelen aan de webmail. Hierdoor kun zij e-mail lezen van bijvoorbeeld Gmail of Hotmail en beantwoorden binnen de webmailapplicatie van UPC.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.