Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Update UPC Horizon uitgesteld

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De belofte dat UPC klanten in juni een grote update voor Horizon wordt tot nader order uitgesteld. Dit heeft UPC vandaag bevestigd tegenover Nu.nl.

De eerder aangekondigde update zou Horizon gebruiksvriendelijker moeten maken door middel van versimpelde menu’s, een versneld platform en een nieuwe afstandsbediening. 

De update zou aanvankelijk in juni, of uiterlijk juli plaatsvinden. Volgens het bedrijf moeten echter nog enkele technische onderdelen binnen de software-update verbeterd worden en duurt dit langer dan gedacht.

Woordvoerster Maaike Scholten zegt dat het ook nog niet bekend is of de update in juli beschikbaar zal zijn en een nieuwe datum zal volgens haar niet genoemd worden tot het 100% zeker is wanneer de update uit zal komen.

Geactualiseerd: woensdag 19 juni 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie