Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vanaf vandaag géén datalimiet meer bij Planet

Leestijd: 2 minuten

Vanaf vandaag kent Planet Internet géén datalimieten meer voor alle internetabonnementen! Dat is goed nieuws voor alle freaks die veel downloaden!

Tot dusver gold voor Economy abonnees een limiet van 2 GB per maand, terwijl Standard klanten vrijwel onbeperkt konden internetten met een grens van 10 GB.

Voor de duurdere en snellere pakketten Comfort en Advanced  hanteerde Planet Internet overigens al een tijdje een Fair Use Policy met een zogeheten verbruiksgrens van respectievelijk 20 en 80 GB. Dat betekent: wie herhaaldelijk over de verbruiksgrens komt, krijgt een waarschuwing, maar hoeft nog niet bijbetalen. Dit bijbetalen geldt -tot vandaag- wel voor Economy en Standard.

Met ingang van vandaag geldt dus voor alle pakketten een Fair Use Policy en kan men in principe onbeperkt internetten en zoveel up- en downloaden als men wil.  Toch zijn er grenzen aan het gebruik. Voor wie bijvoorbeeld zoveel dataverkeer genereert dat het een overlast vormt voor de andere gebruikers, behoudt Planet Internet zich het recht voor om bij overschrijding van 'de redelijke grenzen van internetgebruik op individuele basis' maatregelen te treffen. Dit doet de provider eerst middels een waarschuwing. Bij herhaling van excessief gebruik krijgt de abonnee het advies om te upgraden naar een hogere abonnementsvorm. Bij een derde overschrijding van de redelijke gebruiksgrenzen kan Planet Internet ertoe overgaan de abonnee (tijdelijk) af te sluiten. Planet Internet wil hiermee voorkomen dat haar abonnees de dupe worden van een enkeling die excessief gebruik maakt van de voorzieningen.

Op Internetten.nl zal e.e.a. vandaag worden doorgevoerd, op de website van Planet worden de wijzigingen omtrent de datalimieten morgen aangebracht.

Degenen die zich hier aanmelden vòòr 16 mei (Economy) hebben geen datalimiet meer én maken gebruik van de speciale aanbieding van een gratis modem, geen aansluitkosten en gratis een eigen CD samenstellen bij Music Stream van Planet Internet.

Dezelfde speciale aanbieding geldt ook voor: Standard, Comfort en Advanced

Geactualiseerd: maandag 10 mei 2004
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie