Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Verdubbeling aantal uren Scarlet Surf Pakketten

Leestijd: 3 minuten

Vanaf 1 november 2003 heeft Scarlet alle Surf Pakketten in aantal uren verdubbeld zonder de prijs te verhogen.

De 5 Scarlet SurfPakketten zien er nu als volgt uit:
 

5 uur wordt 10 uur
DUS:

5 uur + 5 uur gratis   € 5 per maand 
15 uur wordt 30 uur
DUS:
15 uur + 15 uur gratis  € 10 per maand
25 uur wordt 50 uur
DUS:
25 uur + 25 uur gratis  € 15 per maand
50 uur wordt 100 uur
DUS:
50 uur + 50 uur gratis  € 25 per maand
100 uur wordt 200 uur
DUS:
100 uur + 100 uur gratis  € 50 per maand

Scarlet Surf Pakketten zijn internetpakketten waarmee men voor een vast bedrag per maand voor een vast aantal uren kan internetten via een normale (analoge en ISDN) telefoonaansluiting; zonder telefoontikken te betalen. U betaalt dus niet voor de internettikken en het maakt dus niet uit of u overdag, 's avonds of in het weekend internet.

Na afloop van de blokuren bespaart u volgens Scarlet, ten opzichte van de KPN tarieven, 12% op uw internet-tikken. Als u uw Surf Pakket heeft opgebruikt, wordt tijdens het internetten de verbinding niet afgebroken, maar belt u automatisch met de tarieven van Scarlet.  Deze zijn  als volgt: Starttarief 3,5 eurocent; piek 2,5 eurocent; dal 1,3 eurocent; weekend 0,9 eurocent per minuut. Niet opgemaakte uren kunnen niet overigens meegenomen worden naar de volgende maand.
Klik hier voor onze vergelijking Telefoonkosten Internet.

Wie beschikt over een belbasis of een belplus abonnement van de KPN kan gebruikmaken van de dienst (dus niet met een BelBudget abonnement!). Er kan alleen gebruik gemaakt worden van Scarlet Surf Pakketten door in te bellen op een speciaal 06760-inbelnummer, met gebruik van een Scarlet gebruikersnaam en wachtwoord. 

Het door u gekozen Scarlet Surf Pakket, met standaard 1 e-mailadres en de mogelijkheid tot 3, wordt elke maand stilzwijgend verlengd met een opzegtermijn van  1 maand. Per maand kunt u overstappen naar een ander pakket. Scarlet heeft een gratis online klantenservice waar u online uw rekening kunt bekijken. Per maand worden de Surfpakket kosten in rekening gebracht.

Wie gebruik wil maken van de Surfpakketten, kan zich aanmelden d.m.v. het aanmeldformulier, waar tevens het gewenste Surf Pakket gekozen kan worden.
Een aantrekkelijk alternatief voor degenen die niet (on)beperkt online kunnen zijn zonder telefoontikken via ADSL of kabel. Ook de internetters die minder willen betalen dan voor een breedbandabonnement én zich niet zo supersnel op de digitale snelweg hoeven te bewegen, zijn met de Surfpakketten prima uit!

Raadpleeg onze Internetwijzer voor maatadvies voor een internetprovider.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.