Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Verhuizing MyWeb-klanten naar Wanadoo succesvol

Leestijd: 2 minuten

De verhuizing van MyWeb-klanten naar Wanadoo is naar eigen zeggen succesvol verlopen. Vanaf het moment dat Wanadoo in juni 2002 MyWeb overnam had men de vrijwillige keuze om voortaan gebruik te maken van de internetdiensten van Wanadoo. Van deze mogelijkheid is door 105.000 voormalige MyWeb-abonnees gebruik gemaakt. Dit is een migratiepercentage van ruim 95 procent. Wanadoo is inmiddels de derde internetprovider van Nederland en staat met deze overname op het punt de één na grootste te worden.

Op Europees niveau is Wanadoo met acht miljoen actieve abonnees de tweede ISP.  Uit de financiële resultaten blijkt dat Wanadoo één van de snelst groeiende ISP's is. Het bedrijf vergrootte zijn marktaandeel onder meer door overnames van MyWeb in Nederland, Freeserve in Groot-Brittannië en Eresmas in Spanje.

Uit een onderzoek van onderzoeksbureau Interview-NSS onder voormalige MyWeb-abonnees blijkt, dat men zeer tevreden is over de internetdiensten van Wanadoo. 66 procent van de nieuwe abonnees vond bovendien de uitleg van het migratieproces zeer duidelijk. Ook gaf 66 procent aan tevreden te zijn over de tijd die de migratie in beslag nam. 80 procent van de nieuwe abonnees slaagde in één keer voor de migratie. De overige 20 procent gaf aan dat de tweede poging wel succesvol was, of werd daarbij geholpen door de Wanadoo-helpdesk.

Paul Lempers, projectleider van Wanadoo: "Wanadoo heeft er alles aan gedaan om de migratie zo aantrekkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Onze klantvriendelijke benadering en het feit dat het zeer eenvoudig was online te migreren, werden door de nieuwe abonnees zeer gewaardeerd. Ook over de service en kwaliteit van de aangeboden diensten zijn de nieuwe abonnees tevreden. Dit heeft zich vertaald in een ongekend hoog migratiepercentage van ruim 95 procent."

Geactualiseerd: dinsdag 17 december 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.