Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Verlaging verhuiskosten en verlenging UPC overstapdagen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor UPC klanten die verhuizen én voor mensen die klant willen worden van het kabelbedrijf. De verhuiskosten zijn verlaagd en de overstapcampagne is verlengd. Lees hieronder wat dit inhoudt.

Verlenging campagne UPC Overstapdagen
Eind augustus is de provider live gegaan met de campagne UPC Overstapdagen. Deze is naar eigen zeggen zo succesvol geweest dat besloten is de overstapcampagne te verlengen tot en met 15 januari 2012. De vraag is niet óf u overstapt. Maar wanneer, luidt het credo. Wat houdt de actie in? Voor het Alles-in-1 Voordeelpakket betaalt u het eerste halfjaar tien euro minder per maand. In plaats van 46 euro betaalt u 36 euro. Voor het voordeelpakket met 50 MB (=2x zo snel) bedragen de maandkosten tijdelijk 39 euro.

Verlaging verhuiskosten
Veel klanten hebben bij UPC aangegeven dat ze de verhuiskosten aan de hoge kant vinden. Vanaf 11 oktober heeft het bedrijf de verhuiskosten daarom verlaagd van 35 naar 25 euro. Deze kosten worden in rekening gebracht voor de administratieve verwerking van de verhuizing en het omschakelen van het UPC signaal. Uiteraard worden ze alleen berekend als u binnen UPC-verzorgingsgebied verhuist.

Hiermee zijn de kosten voor het verhuizen van het abonnement voor internet, bellen en tv gelijkgetrokken met die van KPN. Kabelaanbieder Ziggo die in een ander deel van Nederland alles-in-1 diensten aanbiedt, zit er met 29,95 euro precies tussenin. 

Waarom berekenen providers eigenlijk verhuiskosten? Ze worden door UPC in rekening gebracht ter vergoeding van administratieve kosten, en de kosten van eventuele overige werkzaamheden die nodig zijn voor de verhuizing van uw diensten. KPN geeft als antwoord bij veelgestelde vragen dat het om 'activatiekosten' voor het nieuwe adres gaat. En Ziggo brengt de kosten in rekening voor het uitvoeren van een aantal administratieve en technische werkzaamheden.

Overstappen naar UPC - KPN - Ziggo

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.