Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Versatel biedt 3 jaars-contracten

Leestijd: 1 minuut

Versatel heeft het aanbod voor haar ADSL2+/Eredivisievoetbal uitgebreid.  Men kan nu voor een periode van één, twee of drie jaar jaar gebruik maken van het aanbod om voor €39,95 per maand alle eredivisie voetbalwedstijden live te volgen via een 20 Mbit ADSL-lijn. Eerder kon men alleen een jaarcontract  afsluiten.

"Je kunt het aanbod zien als een lokkertje, op deze manier willen we mensen langer aan ons binden", aldus woordvoerder Wouter de Kleyn van Versatel. "Wij hebben de voetbalrechten voor de komende drie jaar, met deze aanbieding weet men gedurende die periode precies wat ze betalen. Ook abonnees die eerder hun abonnement afsloten voor 1 jaar kunnen dit nog omzetten naar een periode van drie jaar."

Versatel wil voor het einde van 2005 100.000 ADSL2+-abonnees werven. Tegen de tijd dat de uitzendrechten voor het voetbal aflopen wil Versatel 500.000 ADSL2+-klanten aan zich hebben gebonden.

Versatel heeft momenteel een dekking van 60% voor haar ADSL2+ netwerk, de overige 40% wordt gedekt door de overeenkomst met CanalDigitaal. De CanalDigitaal klanten tellen niet mee bij de gestelde targets van 100.000 en 500.000 abonnees.

Meer informatie: Versatel - 20 Mb ADSL met Live Eredivisie

bron: dft.nl
 

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.