Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Versatel met Compleet Family en Compleet Voetbal

Leestijd: 2 minuten

Versatel heeft zijn voetbalproduct aangevuld met twee nieuwe pakketten onder de namen Compleet Family en Compleet Voetbal.

De Versatel Compleet producten zijn zogeheten triple play pakketten met telefonie (VoIP), internet (verschillende snelheden) en digitale televisie (verschillende voetbalpakketten).

De nieuwe telefoniedienst van Versatel Bellen is een telefonieoplossing op basis van Voice over IP en kan de traditionele telefonie van KPN vervangen volgens Versatel. Met Versatel Bellen neemt Versatel de vaste lijn over, zodat men geen KPN-abonnement meer nodig heeft. Dat scheelt ruim tweehonderd euro per jaar op basis van een KPN BelBasis abonnement en ruim honderd euro op basis van BelBudget. Het bellen naar vaste nummers in Nederland is 's avonds en in het weekend gratis. Voor € 5,- extra per maand bellen abonnees de gehele week onbeperkt naar vaste nummers in Nederland. Klanten behouden het huidige telefoonnummer en krijgen een tweede telefoonlijn met een Versatel telefoonnummer.

Ter vergelijking hebben we de nieuwe Versatel producten in onderstaande tabel geplaatst. Bij alle abonnementen geldt momenteel als aanbieding dat de installatie door monteur gratis is. De aansluitkosten zijn € 49,95 en het multimediamodem en digitale decoder zijn in bruikleen.

 abonnementen  Bellen Internet  Televisie  Prijs per maand 
Versatel Voetbal  n.v.t.  20 Mb Live Eredivisie
Eng. voetbal
24/7 Big Brother Live
 € 39,95
Compleet Family  gratis 's avonds/weekend  4 Mb gratis eredivisiekanaal
selectie live wedstrijden
24/7 Big Brother Live
 € 39,95
Compleet Family   gratis onbeperkt  4 Mb gratis eredivisiekanaal
selectie live wedstrijden
24/7 Big Brother Live
 € 44,95
Compleet Voetbal  gratis 's avonds/weekend  20 Mb Live Eredivisie
Eng. voetbal
24/7 Big Brother Live
 € 49,95
Compleet Voetbal  gratis onbeperkt  20 Mb Live Eredivisie
Eng. voetbal
24/7 Big Brother Live
 € 54,95


De overige specificaties zijn op  Internetten.nl te vergelijken. Voor Versatel Voetbal kunt u zich  hier aanmelden onder voorwaarde dat het op uw adres beschikbaar is.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.