Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Versatel verhoogt snelheid en verlaagt prijs (A)DSL

Leestijd: 1 minuut

Versatel maakte vorige week bekend dat het met onmiddellijke ingang de downstream snelheid van haar Business Internet en Business All In producten verhoogt van 512 kbps naar ten minste 768 kbps. Tevens wordt de prijs van Business Internet producten verlaagd en geldt in de maand maart een gereduceerd tarief voor de eenmalige installatiekosten van deze DSL producten voor de zakelijke markt. Zowel bestaande als nieuwe gebruikers zullen profijt hebben van de verhoogde snelheid en het verlaagde maandtarief.

Door deze verbeteringen krijgen klanten van Versatel de beschikking over een aanzienlijk snellere internetverbinding en een kostenbesparing die kan oplopen tot EUR 55 per maand. Bovendien geeft Versatel in de maand maart minimaal EUR 200 korting op de installatiekosten van alle Business Internet en Business All In producten.

Het Business All In pakket biedt naast een dergelijke breedband internetverbinding ook een vaste ISDN telefoonaansluiting inclusief een maandelijks beltegoed. Versatel heeft op het moment 130 co-locaties in Nederland operationeel om deze op ADSL en SDSL gebaseerde diensten voor de zakelijke markt aan te bieden.

Alle 7 (A)DSL pakketten van Versatel zijn voor vergelijking terug te vinden op deze site.
Geactualiseerd: maandag 11 maart 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.