Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Versatel verkoopt beveiligd ADSL pakket

Leestijd: 2 minuten

Versatel is een samenwerkingsverband is aangegaan met 4Sure.IT, specialist in managed security services. Beide bedrijven zullen gezamenlijk internetdiensten introduceren die beveiligd zijn met Network Associates' beveiligingssoftware McAfee. Versatel en 4Sure.IT reageren hiermee op de toegenomen vraag van de zakelijke markt voor gebruiksvriendelijke en goed beveiligde toegang tot snel internet.

Als het eerste resultaat van dit samenwerkingsverband introduceert Versatel een snelle (1024 kbps downstream, 256 kbps upstream), onderhoudsvrije en veilige ADSL internetverbinding voor het MKB voor EUR 49 per maand. De McAfee beveiligingssoftware wordt automatisch via de ADSL verbinding geïnstalleerd en op afstand beheerd. 

Versatel is hiermee naar eigen zeggen de eerste internet service provider (ISP) die in samenwerking met leveranciers van beveiligingssoftware en beveiligingsdiensten een snelle en betrouwbare communicatieverbinding levert waarbij gebruik wordt gemaakt van managed security services.

Voor EUR 49 per maand krijgen ondernemers permanent de beschikking over een betrouwbare op ADSL gebaseerde internetverbinding, die tot 40 keer sneller is dan inbellen via een analoge modem en ongeveer 16 keer sneller is dan vergelijkbare internet abonnementen via de kabel. Dit maandelijks tarief is inclusief onderhoud en het beheer van de ADSL apparatuur en de software licenties voor één pc.

Versatel heeft de eenmalige installatiekosten tot 28 februari a.s. verlaagd van EUR 349 naar EUR 79.  En via de 'niet goed, geld terug'-garantie krijgt een ondernemer bovendien al zijn kosten volledig terug indien binnen een maand na oplevering mocht blijken dat het product niet aan de verwachtingen voldoet.

Geactualiseerd: woensdag 29 januari 2003
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.