Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Voor de UPC Horizon mediabox moet nu betaald worden

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

In de nieuwe Alles-in-1 pakketten levert UPC nu standaard een normale mediabox om digitaal naar tv-zenders te kunnen kijken. Voor de Horizon mediabox moet vanaf nu betaald worden. Voor het gebruik wordt bij de nieuwe abonnementen maandelijks 5 euro in rekening gebracht.

Vrije keuze mediabox

Hiermee heb je zelf de keuze om te kiezen voor de standaard beleving van digitale tv of de extra mogelijkheden die een Horizon mediabox met zich meebrengt. Zo heeft UPC aan TotaalTV laten weten.

Verschil Horizon en standaard mediabox

Het gaat hierbij onder meer om gelijktijdige opnemen van meer tv-programma’s en het gebruik van apps die via de Horizon mediabox beschikbaar zijn. Bij de standaard mediabox kun je één programma opnemen en een ander programma gelijktijdig bekijken. Bij de Horizon mediabox kun je tot 4 programma’s tegelijk opnemen. Voor het gebruik van een Horizon mediabox brengt UPC bij de nieuwe abonnementen maandelijks 5 euro in rekening.

Horizon blijft gratis voor bestaande klanten

Bestaande UPC-klanten die momenteel bij het Alles-in-1 abonnement zonder meerkosten de Horizon mediabox gebruiken, kunnen dit ook in de toekomst blijven doen. Alleen wanneer je overstapt naar een nieuw Alles-in-1 abonnement, moet je maandelijks voor het gebruiken van de Horizon mediabox betalen. De nu gebruikte Horizon mediabox omruilen voor een normale mediabox kan ook. Het voordeel van overstap naar het nieuwe abonnement is dat men in veel gevallen maandelijks minder aan abonnement hoeft te betalen en de internetsnelheid verhoogd wordt.

Wel Horizon Live TV

Wanneer je een standaard mediabox gebruikt, kun je wel van de tweede scherm-dienst Horizon Live TV via pc, mac, tablet of smartphone gebruikmaken. Afhankelijk van het afgenomen abonnement kun je tot meer dan 90 tv-zenders live op het tweede scherm bij UPC bekijken. TotaalTV schrijft dat UPC hiermee in Nederland de meeste tv-zenders via het tweede scherm aanbiedt.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.