Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Vul de enquête in en win een hotelovernachting

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Wil jij helpen onze sites te verbeteren en daardoor kans maken op een luxe hotelvoucher voor een overnachting voor 2 personen? Doe dan mee door de enquête in te vullen!

kasteel coevorden.jpg

Mijn naam is Annika en ik studeer Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek bij Bencom. Dit onderzoek gaat over de wensen en het gedrag van de consument met betrekking tot vergelijkingssites voor vaste telecomdiensten. Vaste telecomdiensten zijn internet, bellen en digitale televisie via de vaste lijn.

Om dit goed in kaart te brengen heb ik een enquête opgesteld. Voor een representatieve uitkomst heb ik 384 ingevulde enquêtes nodig. Met de resultaten wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan en ze worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Zou je mij willen helpen door de enquête in te vullen? Je helpt zowel mij als Bencom hier enorm mee. Het invullen van de enquête zal ongeveer 7 minuten duren. Bovendien maak je kans op een hotelvoucher voor een overnachting van 2 personen in Kasteel Coevorden.

Klik hier voor het invullen van de enquête.

Alvast bedankt!

Geactualiseerd: woensdag 6 april 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.