Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Waanzinnige winteractie bij Online

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Provider Online heeft een 'waanzinnige winteractie':  Alles-in-1 met internet, bellen en tv voor 29,95 euro per maand. Het tweejarig contract staat op de derde plek in de TOP 5 op Totaalwijzer en is op Tele2 na het voordeligste van Nederland met standaard tv. Na twee jaar betaal je een tientje meer. De actie duurt tot het eind van het jaar.

Nergens goedkoper

'Nergens goedkoper', zegt Online. Dat klopt wat betreft de maandprijs, maar niet als we kijken naar de totale kosten voor het eerste jaar. Bij Tele2 betaal je de eerste 9 maanden 20 euro, daarna 38,50 euro per maand. De prijs voor een jaar is 295,50 euro. Bij Online krijg je 2 jaar lang 10 euro korting, daarna betaal je 39,95 euro per maand. Hier is de jaarprijs 359,40. Op jaarbasis ben je dus 64 euro duurder uit.

Wat krijg je precies?

Supersnel Internet tot 30 Mbps met gratis WiFi modem, bellen vanaf 0 cent per minuut naar nummers in Nederland, Europa en/of de wereld. Digitale TV met 28 tv- en 23 radiozenders en tv-ontvanger. In plaats van een tv box kan ook gekozen worden voor een insteekkaart of een harddiskrecorder. De actie geldt ook voor internetsnelheden met 10 Mbps en 50 Mbps.

Gratis overstapservice

Mensen die willen overstappen naar Online hoeven hun oude contracten met internet- en telefonieaanbieders niet zelf op te zeggen.'Overstappen is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest', zo prijst de provider het totaalpakket aan. Online regelt alles.

Het televisie abonnement moet je dus nog wel zelf opzeggen. Vanaf 1 januari 2014 is dat ook niet meer nodig. Vanaf deze datum zegt je nieuwe aanbieder je huidige bundel met al bijbehorende diensten voor internet, telefonie en/of televisie bij je oude provider op.

Meer info & bestel: Online.nl Winteractie

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.