Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Waardering internettoegang gestegen

Leestijd: 2 minuten

Later dan te doen gebruikelijk heeft Providerenquete.nl de uitslag van haar internetonderzoek bekendgemaakt. Men heeft nu de resultaten van het tweede en derde kwartaal samengevoegd. Afgelopen halfjaar hebben bijna 2500 internetgebruikers meegedaan aan de providerenquete. Op het enqueteformulier kon men aangeven hoe men dacht over de kwaliteit van de Internetverbinding, helpdesk, Usenetservice en de faciliteiten voor het opzetten van een eigen homepage.

In een toelichting wordt aangegeven dat de belangrijkste verandering in de top de terugkeer is van Cistron (Dial Up/Broadband). Haar ADSL dienst scoort op bijna alle fronten maximaal.
Plex toont met een tweede plaats nogmaals aan dat de inbelabonnementen nog niet afgedaan hebben.
Wanadoo(inbel) dankt haar hoge notering (vierde plaats na XS4all ADSL) volgens Paul van Zwieten door de overname van MyWeb.

ADSL is over de gehele linie weer de best gewaarde toegangsvorm, maar de waardering voor internet via de kabel is de laatste 12 maanden duidelijk gestegen (waardering 6.7 tegen 5.7 een jaar terug). Die verbetering geldt met name voor de kwaliteit van de verbinding. De helpdesk van de meeste kabelproviders scoort nog steeds onder de maat. Best gewaardeerde kabelprovider is thans Multikabel die het stokje heeft overgenomen van Zeelandnet.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie