Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wanadoo introduceert fotodienst

Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Wanadoo introduceert morgen een nieuwe dienst voor het afdrukken van digitale foto's. Bezoekers van Wanadoo.nl (dus ook niet-klanten) kunnen op hun eigen computer een persoonlijk fotoboek samenstellen. Vervolgens kan het boek via internet besteld worden, waarna het binnen 5 werkdagen door de postbode thuis bezorgd wordt.

De  foto’s kunnen al of niet voorzien worden van tekst en er is keuze uit verschillende formaten  en uitvoeringen van fotoboeken. Met Wanadoo Album Editor, dat gratis te  downloaden is, wordt het fotoboek samengesteld. Met dit gebruiksvriendelijk, Nederlandstalig programma van 2 Mb,  kunnen de foto’s ook bewerkt worden, terwijl de Editor ook 'paginastijlen' heeft voor verschillende gelegenheden: feestjes, winter- of zomervakanties, babyboeken, enzovoorts. Per paginastijl zijn er 25 verschillende pagina-indelingen.  Per pagina kan gekozen worden voor meerdere foto's of voor één grote foto.

Een fotoboek met ruimte voor 40 tot 150 foto's is er voor € 12,50. Een luxueuzer album is er vanaf € 29,95 en een kalender kost slechts € 14,95 (incl. btw & excl. verzendkosten).

Wanadoo speelt met deze nieuwe dienst in op de snel groeiende populariteit van de digitale fotografie. Voor het snel en gemakkelijk laden, verzenden en bewerken van digitale foto's is een breedband verbinding ideaal.

Degenen die voor 1 september 2003 een Wanadoo Breedband abonnement bestellen, krijgen naast hoge actiekortingen (tot €185,-) een gratis gedrukt fotoboek met eigen digitale foto's en teksten.

De nieuwe actie-aanbiedingen van Wanadoo Breedband (looptijd 13 t/m 31 augustus 2003) zullen morgen, 13 augustus, op Internetten.nl vermeld worden.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie