Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wanadoo introduceert nieuwe diensten

Leestijd: 2 minuten

Per vandaag, 14 april, introduceert Wanadoo een nieuw product én een nieuwe actie-aanbieding voor ADSL Go.

Met het product  Wanadoo Mailpack kunnen klanten meer e-mailadressen in gebruik nemen dan de 2, 4 of 8 adressen, die momenteel met de verschillende producten mogelijk zijn. De abonnementsprijs van deze dienst is €1,95 per maand. Er geldt een minimale abonnementsperiode van 12 maanden, net als bij de andere Wanadoo producten. Het beheer van de mailboxen loopt volledig via de Mijn abonnement sectie van de Wanadoo portal. De klant logt in, ziet meteen hoeveel boxen er in gebruik zijn en kan boxen bijmaken, afsluiten of herbenoemen. Mailpack is nu voor alle klanten beschikbaar, behalve voor Wanadoo cable abonnees die halverwege mei aangesloten zullen worden.

Naast de al bekendgemaakte Wanadoo april-acties start Wanadoo met de volgende actie op Wanadoo ADSL Go:

  • de eerste 6 maanden €19,95, daarna €26,95
  • gratis ethernetmodem t.w.v. €69
  • geen aansluitkosten t.w.v. €74,95
  • kans op één van de vele iPods van Apple 

Tenslotte laat Wanadoo weten dat het veranderen van een Lite, Plus of Basic abonnement naar een Wanadoo ADSL Direct abonnement niet snel en soepeltjes verloopt. Dit wordt veroorzaakt doordat het stopzetten van een Wanadoo ADSL Lite, Basic en Plus abonnement bij KPN ongeveert 6 weken duurt en de aansluittermijn van een Wanadoo ADSL Direct abonnement 6-8 weken. Men moet dus ruim tweeënhalve maand wachten op een aansluiting en in de tussentijd beschikt men niet over een ADSL verbinding! Voor degenen die willen switchen is deze informatie daarom van groot belang om mee te laten wegen in de beslissing.

Geactualiseerd: vrijdag 16 april 2004
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie