Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wanadoo kwart miljoen breedbandklanten

Leestijd: 2 minuten

Wanadoo Nederland had eind september 500.000 klanten, waarvan 236.000 breedbandgebruikers. Dit blijkt uit de cijfers over het derde kwartaal die het moederbedrijf France Telecom vandaag bekendmaakte.

Het percentage breedbandgebruikers bedraagt 47%, bijna 5% meer dan een kwartaal eerder. Vergeleken met  landen als Engeland, Frankrijk en Spanje steekt Nederland er met het percentage breedbandgebruikers met kop en schouders bovenuit! 

De Wanadoo breedbandgebruikers in Nederland zijn niet allemaal ADSL internetters. Het aantal klanten dat snel internet is inclusief de abonnees die internetten via Wanadoo Cable van Casema. Zie voor meer kwartaalcijfers het persbericht.

Update: Vanmiddag liet Wanadoo Nederland weten haar 250.000-ste breedbandabonnee te hebben verwelkomd. Deze mijlpaal onderstreept dat de internet provider een onderscheidend aanbod heeft ten opzichte van andere providers, zo meldt het persbericht.  In de maand oktober schreef Wanadoo Nederland 14.000 nieuwe breedbandabonnees in, zowel ADSL- als kabelgebruikers. Wanadoo is de enige internetleverancier die zowel ADSL als kabel biedt.

"Wij investeren continu in de kwaliteit van ons netwerk, klantenservice en aanbod. Voor ons is het behalen van deze mijlpaal een erkenning door onze klanten van de door ons gedane investeringen in de afgelopen jaren", licht Jean-Jacques de Pins, algemeen directeur van Wanadoo Nederland, toe. "Iedere klant kan uit ons transparante aanbod het breedbandpakket kiezen dat bij zijn of haar internetgebruik past. En met onze aanvullende diensten als Wanadoo Antivirus en Wanadoo Antispam zorgen we ervoor dat de klant onbezorgd kan internetten. Bovendien wordt de klant niet achteraf verrast met een extra rekening wanneer de downloadlimiet is overschreden. Wij zijn ervan overtuigd dat juist dit soort onderscheidende diensten mensen over de streep trekt om voor Wanadoo te kiezen."

Wanadoo biedt een uitgebreid pakket van breedbandabonnementen voor diverse vormen van internetgebruik. Hieronder vallen Wanadoo ADSL Lite, Basic en Plus, en Wanadoo Cable Broadband Easy, Basic, Premium en Power die op Internetten.nl te bestellen zijn wanneer uit de postcodecheck blijkt dat Wanadoo breedband op uw adres beschikbaar is.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.