Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wanadoo met goedkoop draadloos internet

Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Wanadoo biedt deze maand een goedkope draadloze breedband verbinding aan. Wie nu een abonnement neemt op Wanadoo ADSL Direct krijgt er een voordelig WiFi modem bij.

Degenen die een hekel hebben aan kabels op het bureau, kunnen nu voor een aantrekkelijk geprijsde draadloze oplossing kiezen in de vorm van WiFi. De aansluiting is eenvoudig: een kastje in de meterkast en een klein kaartje in de pc volstaan voor een snelle draadloze breedband verbinding. WiFi betekent Wireless Fidelity, een wereldstandaard waarmee computers via een radiofrequentie met elkaar kunnen communiceren. WiFi kan ook een internetsignaal verzenden, printers aansturen en informatie tussen pc's uitwisselen.

Wie in juli Wanadoo ADSL Direct bestelt, kan al voor €9,95 per maand internetten. D.w.z. de eerste drie maanden, daarna kost het €22,95 per maand. Men betaalt noch aansluitkosten, noch modemkosten. Wie liever draadloos wil internetten, kan in plaats van een gratis modem ook kiezen voor een WiFi modem, die nu €69 kost i.p.v. €189.

Wanadoo ADSL Direct heeft een downloadsnelheid van 512 Kbit/s en een upload van 256 Kbit/s. Met deze snelheid en voor de totaalprijs van €236,40 per jaar is dit ADSL Direct pakket momenteel het goedkoopste abonnement op het BBned netwerk.

Op de TOP 5 ranglijst prijkt Wanadoo ADSL Direct (zesde plaats nu) net niet, omdat deze nog steeds gedomineerd wordt door Tiscali. Deze provider heeft de actie van de prepaidpakketten verlengd en bezet daardoor nog steeds 4 van de 5 plaatsen op de TOP 5 van de goedkoopste pakketten. Op de derde plaats staat ook nog steeds Quicknet, die de actie eveneens verlengd heeft en die net als Wanadoo ADSL Direct via het BBned netwerk wordt aangeboden. Het verschil tussen beide pakketten is dat men op jaarbasis ruim dertig euro goedkoper uit is bij Quicknet, maar minder snel kan downloaden (256 i.p.v. 512 Kbit/s).

Wanneer ADSL beschikbaar is op uw adres, kunt u via Internetten.nl eenvoudig en snel bestellen. Check hier de beschikbaarheid.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie