Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wanadoo met goedkoopste ADSL-dienst ooit

Leestijd: 2 minuten

Op 6 september j.l. heeft Wanadoo, in navolging van andere KPN ADSL providers, een nieuw product gelanceerd: ADSL Lite. Met deze nieuwe abonnementsvorm kan er onbeperkt ge-internet worden zonder telefoonkosten, met een downloadsnelheid die ongeveer 4x hoger ligt dan bij ISDN. Met ADSL blijft u tijdens het internetten gewoon telefonisch bereikbaar, zelfs wanneer u een analoge telefoonaansluiting heeft! De prijs voor Wanadoo ADSL Lite is € 34,95 per maand. Maar wanneer u zich voor 30 september a.s. aanmeldt, betaalt u bij een jaarcontract het volledige eerste jaar slechts € 27,95 per maand. Daarmee is Wanadoo de voordeligste ADSL-provider van Nederland geworden.

Voor de beschikbaarheid van dit ADSL-pakket op uw adres, de productspecificaties en het aanmeldformulier kunt u hier klikken.

Tevens is Wanadoo op 6 september een nieuwe huisstijl en positionering gestart. Na Frankrijk is Nederland het eerste land dat gaat kennismaken met een nieuw Wanadoo logo en een nieuwe, Europese reclamecampagne. Doel van deze ontwikkelingen is het verder verstevigen van de positie van Wanadoo in de internetmarkt. Naar eigen zeggen is Wanadoo door twee recente overnames in Nederland (MyWeb) en Spanje inmiddels de één na grootste internetprovider van Europa. De komende maanden investeert Wanadoo fors in haar nieuwe merkidentiteit door middel van reclamecampagnes op tv, radio en internet.
Geactualiseerd: zondag 8 september 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.