Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wanadoo met nieuw instapproduct

Leestijd: 1 minuut

Wanadoo komt met ingang van vandaag met een nieuw instapproduct op de markt, ADSL Starter.  Hiermee heeft Wanadoo na lange tijd weer een breedbandabonnement voor de internetter die geen snelheden tot 20 Mb nodig heeft.

Het nieuwe abonnement heeft een downloadsnelheid van 2 Mb. Het wordt aangeboden voor de introductieprijs van € 14,95 voor het eerste jaar, daarna vijf euro meer per maand. Ter introductie is het ethernetmodem gratis en hoeven er geen aansluitkosten betaald te worden. Er geldt geen datalimiet.

Het is niet mogelijk om te bellen met dit abonnement. Deze combinatie is alleen mogelijk met Wanadoo ADSL Family, het pakket met supersnel internetten tot 20 Mbit/s.

Degenen die een ISDN-lijn hebben, kunnen geen gebruikmaken van ADSL Starter. U dient over een gewone telefoonlijn van KPN te beschikken. U kunt controleren of het product beschikbaar is op uw adres door een postcodecheck uit te voeren.

In de TOP 5 Goedkoopste breedbandpakketten prijkt het nieuwe abonnement op de vijfde plaats. Dit kan de volgende week overigens al weer anders zijn, aangezien er aan het eind van deze maand veel acties aflopen.

Meer informatie en online aanmelden: Wanadoo ADSL Starter

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie