Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Website leren maken met Froukje de Both

Leestijd: 3 minuten

Vanaf vandaag kunt u op Webmee.tv leren hoe u zelf een website moet maken. Presentatrice en actrice Froukje de Both laat in een achtdelige serie op internet zien hoe ze haar eigen website gaat bouwen. Het programma heet Webmee! en iedere twee weken zal een nieuwe aflevering online komen.

De serie is speciaal ontwikkeld voor internet en moet van Webmee.tv een informatieportaal maken voor bedrijven en particulieren die zelf een website willen maken. Naast het starten van een website zal er in de serie onder andere worden gesproken over weblogs, online winkelen, zoekmachines en webpromotie.
 
Tijdens de afleveringen zal Froukje bij verschillende organisaties, personen of bedrijven informatie inwinnen over het desbetreffende onderwerp. Dit doet ze samen met Joris Lutz, bekend van de comedy Ha die Pa! waarin hij samen met zijn vader speelde. Verder zat Joris het vorige seizoen in de tv-serie dancing with the stars. Het programma is vanaf vandaag gratis te zien op Webmee.tv

De eerste aflevering gaat over het beginnen van een eigen website. Froukje gaat hiervoor langs bij internetondernemer Ben Woldring, die op zijn dertiende bekend werd van de website Bellen.com. Verder is er een interview opgenomen met Roelof Meijer, directeur van SIDN, de organisatie die verantwoordelijk is voor de uitgifte van .nl domeinnamen in Nederland. Ook vertelt iemand van het webhostingbedrijf Argeweb kort over het plaatsen van een website. In de tweede aflevering zal Froukje beginnen met de bouw van haar eigen website.

De website van Froukje zal tijdens deze serie langzamerhand vorm gaan aannemen en de kijker kan in stappen zien hoe de website zal worden opgebouwd. Na de derde aflevering zal Froukje ook een eigen weblog krijgen waarop zij haar dagelijkse leven zal delen.

Froukje de Both is bekend als presentatrice en actrice. Ze speelde in 1997 in de soap Goudkust en op dit moment presenteert ze iedere vrijdagavond het programma ‘Niels & Froukje’ op radio 538. Op TV heeft ze onder andere Loods7, Blind Match en Thuis gepresenteerd. Verder was ze te zien in de zomerse serie Costa en Missie Warmoesstraat en in de musical ‘Love me just a litle bit more’.

Webmee! is een initiatief van webhostingprovider Argeweb uit Maassluis. Door middel van de serie  wil Argeweb haar klanten ondersteunen bij het opzetten van een eigen website. De afleveringen zullen aan het eind van het seizoen op DVD worden geplaatst en geleverd worden bij de webhostingpakketten van Argeweb. Verder is de weblog die Froukje in gebruik gaat nemen geheel ontwikkeld door Argeweb. Deze weblog is niet alleen via internet te updaten, maar ook kunnen er berichten worden geplaatst via email, sms, mms en de telefoon.

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie