Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Website Zeelandnet wint opnieuw prijs

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De website van ZeelandNet is donderdagavond uitgeroepen tot de beste website van het jaar in de categorie Telecom. Het is voor derde keer dat de Zeeuwse internetprovider deze prijs wint. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce en marktonderzoekbureau Metrixlab.

Telecom
Naast 'Website van het jaar' heeft ZeelandNet in de categorie Telecom ook de titel van populairste website binnengehaald.

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.