Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wereldwijd internetten tegen (inter)lokaal telefoontarief!

Leestijd: 2 minuten

Sinds 22 december 2000 kunnen EuroNet Internetklanten op 4.000 inbelpunten in 150 landen over de hele wereld tegen (inter)lokaal telefoontarief gebruik maken van hun Professional abonnement (of Pro E-mail Upgrade abonnement). De gebruikskosten van “EuroNet Pro Traveller” bedragen in de VS en in Canada fl. 0,15 per minuut en in de overige landen fl. 0,25 per minuut. Met de EuroNet Pro Traveller software kunt u in het buitenland een partner van EuroNet vinden, waardoor u lokaal kunt inbellen. Als u de dichtstbijzijnde ISP heeft gevonden, klikt u op “Connect” en u heeft rechtstreeks verbinding met het internet, tegen het in dat land geldende (inter)lokale telefoontarief. U kunt dan internetten, e-mail ontvangen en versturen, 'chatten' en aan nieuwsgroepen meedoen precies zoals u dat met uw abonnement in Nederland gewend bent te doen. U betaalt slechts de daadwerkelijke gebruikskosten voor EuroNet Pro Traveller. Dus geen aparte opstart-, admininistratie- of abonnementskosten. U betaalt alleen wanneer u gebruik maakt van deze dienst.
Tijdens reizen in het buitenland kunnen zakelijke klanten zonder extra rompslomp en zonder extra hoge telefoonkosten hun e-mail lezen. Op deze manier kunnen de klanten heel eenvoudig én heel voordelig gebruik maken van internet in het buitenland. Hoe van deze roaming-dienst gebruikt kan worden, kunt u lezen op de site van EuroNet.
Of de mogelijkheid van wereldwijd internetten via een vaste provider tegen (inter)lokaal telefoontarief ook door andere aanbieders geboden wordt, wordt momenteel door ons onderzocht. Er is best veel vraag naar!
Geactualiseerd: vrijdag 16 februari 2001
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.