Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wij vergelijken al 25 jaar

Leestijd: 2 minuten

We gaan terug naar 1998, het jaar waarin onze eerste vergelijker het levenslicht zag. Bellen.com werd gelanceerd. Een absolute doorbraak in de wereld van telecom. De consument kon in één oogopslag het beschikbare aanbod zien en onderling vergelijken. We zijn nu 25 jaar verder en inmiddels vergelijken we in veel verschillende branches. 


Logo Bellen.comVergelijk telefonie op Bellen.com, de meest complete vergelijker van mobiele telefonie. Met alle abonnementen en toestellen.


logo-internetten.pngGaslicht.com is dé site voor onafhankelijk energie vergelijken en overstappen. Ook expert in Zonnepanelen Zonder Gedoe.  


logo-pw.pngVergelijk alle verzekeringen op Poliswijzer.nl en betaal niet langer te veel. Met een completer aanbod dan andere vergelijkers en 100% onafhankelijk.


logo-pw.pngAlle grote boekingssites in één overzicht, op LookingforBooking.nl. De grootste hotel prijsvergelijker van Nederland. Vergelijk hotels en bespaar op je (zakelijke) overnachting.


Bekijk hier een overzicht van al onze vergelijkers

Geactualiseerd: maandag 8 april 2024

Reageren

Beveiligd met reCAPTCHA - Privacy - Voorwaarden
Google ReCaptcha

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.