Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wijzigingen bij KPN Interactieve TV en Digitenne

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

In januari van het komende jaar zal er veel gaan veranderen bij Interactieve TV en Digitenne van KPN. Digitelevisie.nl heeft voor u de belangrijkste en meest ingrijpende veranderingen op een rijtje gezet.

Interactieve TV
De zenders van het basispakket en pluspakket van KPN zullen wijzigen per 24 januari 2013. Aan het basispakket worden de zenders Xite?, 2M?, RTV-7 en Antena 3 toegevoegd en de zenders TVE?, Slam!TV en Rai Uno zullen dan verdwijnen. Het pluspakket wordt uitgebreid met de zenders Djazz.tv, Ginx?, 192TV, TNT? en iConcerts en de zenders Extreme Sport, VH1 Classic, Weert TV en Focuz TV zullen per januari verdwijnen van de buis.
 
Pluspakket
Per 24 januari 2013 verdwijnt RTL Gemist uit het Pluspakket. Dit betekent dat u niet meer gratis programma’s van RTL 4, RTL 5 en RTL 8 kunt terugkijken. RTL Gemist wordt vervangen door RTL XL waarbij u per aflevering een bedrag variërend van € 0,49 tot € 1,99 moet betalen. De aflevering blijft dan 24 uur beschikbaar.

Eredivisie Live
Eredivisie Live GO wordt geïntroduceerd, waarmee Eredivisie Live ook op de tablet, laptop of smartphone gekeken kan worden. Deze dienst is alleen beschikbaar voor gebruikers van interactieve televisie en niet voor Digitenne gebruikers. Het tarief van Eredivisie Live wijzigt voor Digitenne gebruikers dus niet, maar wel voor mensen met interactieve televisie. Zij betalen vanaf januari € 17,50 in plaats van € 15,25. De tariefwijziging gaat in per 16 januari voor klanten die via ADSL kijken en een week later voor mensen met een glasvezel abonnement. 

Digitenne
Vanaf 24 januari verandert ook het zenderpakket voor de mensen met Digitenne. De zenders Xite en Investigation Discovery worden toegevoegd, terwijl de zender Slam TV verwijderd wordt.

Meer info&bestel: KPN alles-in-1 (actieaanbieding met gratis monteur nog tot 1-1-2013)

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie