Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wijzigingen bij KPN InternetPlusBellen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Met ingang van maandag 5 juli zijn er een aantal dingen gewijzigd bij InternetPlusBellen van KPN. De basisprijs is tot 10 euro per maand verlaagd en u heeft nu de keus om onbeperkt bellen er als extra dienst bij te nemen. Daarnaast zijn extra telefoonnummers niet meer gratis en is de naam van het abonnement aangepast. Hieronder alle wijzigingen op een rij.

InternetPlusBellen nu 'Internet en Bellen'
Allereerst is het 2-in-1 pakket van naam veranderd. Het heet nu Internet en Bellen waarbij u kunt kiezen uit de smaken Basis 8 Mb/s, Extra 16 Mb/s en Premium 40 Mb/s voor € 30 (was 35), € 40 (was 50) en € 55 (was 65)  per maand. Bij Extra en Premium was dit inclusief onbeperkt bellen, terwijl u nu de keuze heeft om deze dienst er extra bij te nemen voor 5 of 10 euro per maand.

Standaard en extra diensten
Als u dit 2-in-1 pakket kiest, krijgt u -net als voorheen- standaard een gratis installatiepakket met draadloos modem. Kunt u maandelijks uw snelheid bijstellen zonder extra kosten en gratis gebruikmaken van Mobiel Internet HotSpots. Daarnaast kunt u voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers in binnen- én buitenland en kunt u online uw verbruik inzien.

Belbundels
Als extra diensten voor het internetgedeelte worden  PC Veilig en ServiceThuis aangeboden, elk voor 5 euro per maand. Ook is het mogelijk Mobiel Internet Instap (Dongel + SIM) als extra dienst af te nemen voor de prijs van 60 euro (eenmalig), met iedere maand gratis datategoed. 

Als extra dienst voor het telefoniegedeelte van elk "Internet en Bellen"-pakket kunt u een belbundel nemen waardoor u gratis* belt naar vaste telefoonnummers in Nederland. Deze belbundels heten 'BelOnbeperkt'. Er zijn 2 opties:

BelOnbeperkt Weekend en Avond: onbeperkt bellen van maandag-vrijdag van 19.00-08.00 uur en in het weekend voor 5 euro per maand.

BelOnbeperkt Altijd: altijd onbeperkt bellen voor 10 euro per maand.
* uitgezonderd mobiele nummers, betaalde 08- en 09-nummers en betaalde service- en internetnummers en doorschakeldiensten (*21 en *61).

Extra telefoonnummers
Een extra telefoonnummer is niet meer gratis, maar kost € 2,50 per maand.

Meer info en online bestellen: KPN Internet en Bellen (actie: 1e 3 mnd € 10 per mnd korting)

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.